Overschoenen
Overschoenen

Overschoenen wegwerp

Wegwerp Overschoenen zijn schoenhoezen of overtrekschoenen voor eenmalig gebruik die over uw schoenen passen. Overschoenen zijn beschermhoezen die de vloer beschermen tegen het vuil van schoenen, bijvoorbeeld in een zwembad, school of gymzaal. Ook erg handig bij verbouwingen.

Overschoenen voorkomen dat schoenen moeten worden uitgedaan bijvoorbeeld in musea, zwembad, school of gymzaal.
Wegwerp overschoenen zijn gemaakt van polyetheen met elastieken afsluiting.

Dankzij overschoenen blijven vloeren schoon en hoeven schoenen niet uitgetrokken worden. De wegwerp overschoenen worden per 100 of 2000 verkocht. Wilt u 300 stuks, dan selecteert u drie keer 100 wegwerp overschoenen.

Overschoenen disposable 100 stuks

Wegwerp overschoen, ideaal voor rondleidingen in uw spa of zwembad maar tevens prima voor de kinderopvang. Houd uw vloer hygiënisch schoon en uw schoenen droog!

Overschoenen disposable 2000 stuks

Wegwerp overschoen, ideaal voor rondleidingen in musea maar tevens prima voor de kinderopvang en scholen. Houd uw vloer hygiënisch schoon en schoenen droog!

Weggooi overschoenen antislip (volwassen) 100 stuks

Wegwerp overschoen, ideaal voor rondleidingen in uw spa of zwembad maar tevens prima voor de kinderopvang. Houd uw vloer hygiënisch schoon en schoenen droog! De anti slip laag zorgt voor meer stabiliteit